Aquapretpark Vlietland bij Leidschendam

We zijn gesloten
Graag tot ziens in het voorjaar van 2021

Adres

Aquapretpark Vlietland
Recreatiegebied Vlietland
Leidschendam
06 156 36 266
vlietland@aquapretpark.nl

Meer

Openingstijden

Hou voor de exacte openingstijden de facebookpagina in de gaten want het is afhankelijk van het weer of we open zijn.

Meer

Tarieven

Toegangsprijs: € 7,50 per persoon per uur. 10-rittenkaart: € 65,- Groepsarrangement (minimaal 20 personen): € 6,- per persoon per uur Verjaardag arrangement: € 10,- per persoon. Verjaardag arrangement deluxe: €17,50 per persoon. Parkeren is gratis.
Meer

Laatste Nieuws

Video


Aquapretpark

Aquapretpark Vlietland

Aquapretpark biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier. Aquapretpark beschikt over de grootste speelstructuur op het water van Aquaglide ter wereld met waanzinnig speelplezier. Bij het Aquapretpark vind je onder andere op het water trampolines, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus, een volleybalcircuit en nog veel meer. Dit alles staat met elkaar in verbinding.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop.  Daarom is het nodig dat iedere bezoeker een veilig en goedgekeurd zwemvest aan krijgt. Deze wordt door ons aangeleverd.

Verjaardagsfeestjes

Door ervaring met onze indoorspeelparadijzen van De Ballebak weten wij wat het is om verjaardagsfeestjes te vieren. Dit kan natuurlijk ook bij ons op het waterpretpark. Eén uur spelen en daarna een patatje met een flesje Twister drank, en dat voor maar € 10,- per persoon.